Pages

Wednesday, June 24, 2009

my needle book

Akhirnya nuhaz berjaya membeli gunting gerigi2 ni kat Ampang point..lama beno dah teringin asyik tunda je niat...erm klu dh smpai kedai tu x sah xbeli mende2 lain lak..beli gak lah kain felt coz stok yang ade tinggal bp keping je tu pun soft colour....so nuhaz pun belilah beberapa keping lagi..nak wat pe tu xtau lagi beli je dlu :D...abg jgn marah tau 'terbeli' laks...huhu nuhaz pun bile free try la wt needle book cam kat dlm etsy.com sepatutnya 6 pages tp nuhaz try dlu wat 2 pages je..saje2 getiks ;) wat sulaman bunga daisy kat cover book tu n letakkan butterfly button....button tu beli from buttonplanet tau...inilah hasilnya!!!



dah dapat gunting idaman



kain felt lagi...



cover depan needle book




belah dalam book :D

1 comment:

tumitKAKIkuLUKA said...

akak beli kain felt dekat ampang point? ape name kedai tu?