Pages

Wednesday, June 24, 2009

my hairclips

saja2 bosan menunggu tuk dapatkan idea n mood wat sulaman kat baju kurung, nuhaz pun try la wat hairclip tuk dijadikan koleksi felt project...dapatla wat 3 designs...tuk naik seri letakkan butang2 yang comel2 dr buttonplanet ;) yang oren tu nuhaz wat 4 anak2 member2 rapat.tapi model sorang je dpt snap :D..next project nuhaz nak wat pe ye??? Tunggguuuu....















3 comments:

filzafadzli said...

upload yg baru la...huhuhu...new projek...

nuhazcollections said...

sabo2 byk lagi list menunggu ni..xdan lagi nak upload..huhu tunggguuu!!!!

kimi said...

cantik sgat2...mcm nak pakai jerk...tp i laki la...