Pages

Tuesday, August 11, 2009

baJu Kurung ciK Raja!!

Sebenarnya ni 1st time nuhaz try jahit sulaman ros kat leher baju..b4 this pernah wat kat lengan baju maklang je...risau gak mula2 kot2 xmenjadi maklumla ni baju sutera klu silap naya!! so nuhaz amik masa sket tuk dapatkan mood n pattern tuk dia...alhamdulillah berjaya gak siapkan..seronok rasa bile tgk raja dah pakai baju tu baru2 ni..so, nuhaz pe lagi snap la gambo model i ni!!

nilah cik Raja Norazlina..model i tuk post kali ini...so sweet!!!











2 comments:

GABAN said...

wow..cantek n syabas!!

sy belum berani cuba menyulam dh bli 3 helai kain akhbar kosong tp tak disentuh lg smpy hari ni. masih takut n ragu2..hehehe.

keep it up..

airikamalek said...

nanti ada gak la org tiru gaya bunga ros kat baju tu...cuba teka sapa yg suka tiru2 ni?