Pages

Monday, June 1, 2009

BUTTON PLANET GIVEAWAY....


Congratulations to our luckiest 100th customer ~ Azilah!

Since our opening in January 2009, our number of customers keep on increasing day by day. Thanks to all of you who have supported our e-business.....
So to celebrate our valuable customers and the luckiest 100th customer, we are planning to give something as Button Planet's giveaway... and here it is....



A pack of Autumn Leaves Collection(Imported from USA)




ALHAMDULILLAH!!!!Special THanKs to Button Planet for the giveaway pack of Autumn Leaves Collections...xsangka rezki menyebelahi kami kali ini coz baru je first time view n also purchased the buttons collections tup2 rupanya we are the luckiest 100th customer! So, berjayala mendapatkan koleksi ni..KAMI adalah zila,ika n lin :)....congratulations for both of u too!!

Sangatlah TEruja sekali bila dapat view blog buttonplanet yang ada jual macam2 jenis n bentuk button.rambang mata jadinya..klu boleh sme nak dijadikan koleksi...kepada semua kawan2, jangan lupa tau layari http://buttonplanetent.blogspot.com/ dan dapatkan koleksi2 button2 yang cute2 ni supaya bertambah seri jahitan kita semua nanti ;D

3 comments:

airikamalek said...

Tahniah, utk zila dan kengkawan semua ye...satu perkembangan baru... inilah yang dinamakan merancang untuk masa hadapan. Macam kata PM, tuk Najib tu kan...kita akan lakukan pembaharuan...tak lah duk kat takuk tu je...

Button Planet said...

Salam, baru terjumpa blog Azilah ni...yg menerima hadiah sempena menjadi pelanggan bertuah kami ke-100!!!

dan terimakasih kerana mempromosi blog Button Planet...
Kami gembira jika pelanggan kami gembira dan berpuas hati...
sila berkunjung lagi jika memerlukan butang2 comel dan cantik utk craft anda.

cantik2 lah sulaman jahitan u tu...

nanti suatu hari akak nak tempah boleh?

Kak Azzah@ButtonPlanet ;-)

nuhazcollections said...

AIRIKAMALEK - tul tu k.ika...mesti ade pembaharuan n peningkatan dalam hidup..brulah leh maju ke depan...jgn lupa sambung jahit tudung tu... :)


BUTTONPLANET - Hi k.azzah....thanks coz sudi view blog nuhazcollections...i'allah leh aje nak tempah..skang ni pun try amik tempahan slow2..mana tau ade rezki kn nnti leh bukak kedai..berangan dlu leh? hehehe