Pages

Tuesday, April 28, 2009

baju kurung mak lang :)

nak jahit sulam kt baju cotton mak lang ni banyak sungguh dugaannya... xtaulah nape agaknya first time kot buat kat baju kurung. tu yang nervous sket..mak lang ckp nak yang simple janji cantik...ha! mau xgelabah tunggu komen dia bila dah siap.Alhamdulillah, mak lang suka tgk hasilnya.tq mak lang ;)....nuhaz jahitkan sulaman bunga ros di kedua-dua belah hujung lengan. Mean ade 2 corak yang sama di setiap lengan.cuma gambo yang close up tu sebenarnya nuhaz lupa letakkan french knot di ujung lengkuk corak (corak bawah sebelah je ade :D) tp b4 hantar nuhaz dah tambah n touch up mana yang patut..dan inilah hasilnya :)









2 comments:

PearlnScarf said...

Salam,

Look nice the roses.Boleh ke if buat roses mcm tue dkt shwal yg my fren ask for??

lot of luv..

aimanammaradham said...

As Salam,
nice sgt.. dan yg penting kemas.
nak tanyer tak pecah ker kain tu disulam tangan ?

http://norman2001.blogspot.com/