Pages

Monday, December 15, 2008

sarung bantal

erm dh lama rsnye xupdate blog sulam ni..dlm kepala ni mcm2 mnde nak wat tp lum jd2 lg..stakat ni baru je siap wt sulaman bunga ros kecik2 di setiap penjuru bantal..so inilah hasilnye ;D












5 comments:

HONEYZEE said...

Nuhaz..akak tertarik ngan sulam2 yg Nuhaz buat..buku A-Z embroidery stitches full set tu Nuhas ada jual ke? nak gak.

nuhazcollections said...

hai kak..SALAM PERKENALAN...buku 2 bli kt ampang park.kedai 2 xclap nama dia wool n embroidery rsnye.kedai 2 klu naik eskalator tkt 2 belah kiri..senang je cr.kedai tu ade jual benang gak.o..g kali msti nk g lagi ;)nnti dh try wt mskkan dlm blog ek leh la kite share2 idea kan...

HONEYZEE said...

maceh lah N,akak ni kat Spore. apa kata N tlg likan n pos nanti akak tfr fund. leh tak? besar hati klu N leh bagi email add kat akak di:
namazee.abukassim@gmail.com

nuhazcollections said...

i'allah..nnti bl2 free sy g tgk dlu ade lg x ek?nnti pape sy infrm akak

HONEYZEE said...

maceh N, tapi kalau tak da masa nak gi takpa. akak tak paksa dan tak nak susahkan N.maaflah menyusahkan N.