Pages

Thursday, October 23, 2008

KoLekSi UnCaNg..



















ni antara koleksi2 uncang nuhaz..ade yg dh berjaya dijual ;) ade pelbagai corak n size.leh letak h/phone ke esksesori ke pape jela yg kte ske.tuk percubaan pertama ni nuhaz wat bekas utk letak hp dlu..dh ade lebih dr 10 corak yg direka.klu sape2 yg agak2 pening nk pk corak pe ni ade 1 tips (cm cikgu laks tp ni cikgu xbertauliah huhu) korang wt je 1 objek or bunge dlu then br lukis daun tepi2 dia or pape2 yg berkaitan dengannya..xpun tgk je pape corak yg ade skeliling kt n tiru je.xsame pun kre ala2 pun ok jnji ade bentuk bila dah siap nnti.dan yang plg penting kombinasi warna yg digunakan..kalau wt bunge, campur2 kan tone kaler dia br la lawa n berseri2 ;) nnti nuhaz akan upload lg uncang2 yg lain ye..



1 comment:

PearlnScarf said...

halu.. nice blog ya'
neway, cikgu jangan lupa ekk kiter nyer "shawl " heee...bole upload dlm nie nanti..gerenti ramai order.